Premieoverzicht condensketels en warmtepompen 2020 – Sani-Plan

Delen via

Beste klant, 

In deze nieuwsbrief geven wij een kort overzicht van de (nieuwe) subsidies voor condensatieketels en warmtepompen voor 2020.

SUBSIDIES 2020
In 2020 kunnen jouw klanten opnieuw van tal van subsidies genieten bij vervangings- of renovatieprojecten. Gebruik deze subsidies zeker als argument bij de verkoop van jouw producten. ( Geldig voor: woningen aangesloten op het net of met een bouwaanvraag voor 1/1/2014). 

Vervanging gasketel
Vervang je een oude gasketel die geïnstalleerd werd voor 2000, door een nieuwe gascondensatieketel? Dan kan jouw klant dankzij de nieuwe vervangpremie van Gas.be tot 500 euro subsidie ontvangen.

Vervanging collectieve schoorsteen
Vervang je een collectieve schoorsteen om nieuwe individuele gascondensatieketels aan te sluiten? Dan kan jouw klant gebruik maken van de premie van Gas.be tot 300 euro per aangesloten condensatieketel.

Andere premies
Volgende premies ( van de netwerkbeheerder) zijn nog steeds geldig in 2020:
Warmtepompen*:

  • 4000 euro geothermische warmtepomp
  • 1500 euro lucht-water warmtepomp
  • 800 euro hybride lucht-water warmtepomp
    Deze premie wordt verdubbeld als er geen gasaansluiting is of ter volledige vervanging van een elektrische verwarmingsinstallatie ( max 40% factuur)

Warmtepompboiler: 300 € ( max 40% factuur, was vorig jaar 400 €)
Zonneboiler: 550€/ m² met een maximum van 2750 €

Vraag nu snel informatie aan bij Sani-Plan. Sani-Plan is een handelsnaam voor de sanitaire afdeling van Plan Group bvba.

  • Recente nieuwsartikels