Platte daken

Roof Plan neemt uw dakrenovatie onder handen. Wilt u uw dak conform isoleren, of heeft uw woning nood aan een nieuw plat dak? Neem dan contact op met Roof Plan. Wij van Roof Plan isoleren uw dak zowel van binnen als van buiten uit, inclusief afwerking.

Platte daken

Platte daken of ‘probleemdaken’ hebben de laatste decennia deel uitgemaakt van grote verbeteringen op productniveau. Sinds de verbetering van waterdichtingsmaterialen zoals RESITRIX EPDM of MASTERSYSTEMS EPDM winnen platte daken aan populariteit. Architecten leveren heden plannen met platte daken af met het volste vertrouwen. Roof Plan gaat graag mee in deze trend en heeft dan ook een enorme expertise op zowel industrieel als particulier vlak. Roof Plan neemt uw project aan van structuur tot groendak.

Dakisolatie

Daken die onvoldoende of zelfs niet voorzien zijn van dakisolatie hebben een enorme impact op het warmteverlies in uw woning. 30% of meer van de warmte in huis, ontsnapt via een niet of onvoldoende geïsoleerd dak. Het isoleren van uw dak is dan ook volgens energiedeskundigen één van de snelste en efficiëntste manieren is om energieverlies in huizen drastisch terug te dringen. Roof Plan werkt met een breed gamma van technieken en materialen voor renovatie en nieuwbouw.

Dakrenovatie

Soms laat de bestaande situatie het niet toe om uw dak van binnenuit te isoleren. Redenen kunnen zijn: Geen onderdak, reeds afgewerkte kamers, een lekkend dak, … Bij een dakrenovatie komt niet enkel het energetische aspect aan het daglicht maar ook het estetische. U kan bij Roof Plan terecht voor een complete renovatie van uw dak. Een dakrenovatie is veel ingrijpender dan gewoon isoleren. Uw woning krijgt een heuse meerwaarde en een nieuwe look aangemeten. Volgens deskundigen is een dakrenovatie samengaand met isoleren de beste manier. Roof Plan werkt met een breed gamma van technieken en materialen voor renovatie en nieuwbouw.

Afwerkingsdetails

Na enkele jaren zijn sommige dakdetails niet meer wat ze geweest zijn. Het oog wil ook wat. Geduldig werken wij een oplossing samen met u uit.

Onderhoud en kleine herstellingen

Bij reeds geïsoleerde daken kan soms veroudering of stormschade optreden. De zwakke punten van een dak krijgen het hard te verduren in ons Belgisch klimaat. Een grondig nazicht of een reparatie kan zich aandienen. Bij stormschade stellen wij binnen de 24u een offerte voor u op.