Coronavirus update

Delen via
Dringende herstellingen binnen woningen
 
De FAQ van de FOD Binnenlandse Zaken werden maandagmiddag aangepast voor de bouwsector.

“Bouwactiviteiten buitenshuis mogen plaatsvinden, mits inachtneming van de social distancing maatregelen. Dit geldt ook voor binnenactiviteiten in niet-bewoonde gebouwen en woningen. Voor herstellingen binnenshuis is hoogdringendheid in het kader van veiligheid, welzijn en hygiëne een strikte vereiste (loodgieter, herstellingen).”
 
Wij bevestigen dat de beperking enkel geldt voor bewoonde panden. Dit betekent dat in nieuwbouwen, kantoorruimtes, bedrijven,… de werken in principe gewoon kunnen worden verdergezet, voor zover uiteraard de social distancing kan gegarandeerd blijven. In bewoonde panden zijn aan de binnenkant alle bouwactiviteiten verboden, behoudens dringende herstellingen of interventies.

Onze eerste prioriteit is het welzijn van onze klanten, medewerkers, hun gezin en onze partners. We volgen dan ook strikt de voorzorgsmaatregelen die gelden. We hopen dat u het goed maakt en dat u gezond blijft.

Wij nemen contact op met elke klant afzonderlijk om mee te delen hoe we jullie werf gaan aanpakken passend in deze moeilijke periode.

Voorlopig blijven wij dus tot nader order gesloten t.e.m 19 april 2020 voor werven in bewoonde panden. Er zijn slechts enkele werven waar het mogelijk is om verder te werken op een veilige en toegelaten manier voor onze medewerkers en klanten.

Wel blijven wij steeds bereikbaar voor vragen of problemen per mail of per telefoon.

#samentegencorona #bedanktvooruwbegrip #PLANinvertrouwen

Bron: Bouwflash – Confederatie Bouw
  • Recente nieuwsartikels